Its a Fact:Peristiwa Di "Flat 3A" Yang Sebenar.

                                                    Assalamualaikummm !!

Rasa macam dah lama tak update cerite pasal filem ni kan? padahal dah banyak gila,tgk filem yang asik keluar kat pawagam tu.huahua. Mungkin agak berkesempatan,untuk menulis beberapa artikel atau kisah yang bakal kita kongsi bersama,sebab dapat seminggu cuti Mid sem.ahaha.jadi lah kan.lepaskan tension anda.HAHA!



Dah tengok Cerita yang Best ni?

  Wah ! cerita hantu ! Takut2! HAHA! Untuk pengetahuan korang,korang dan korang yang tak pernah duduk kat flat tuh.Cerita yang dorang buat nie memang benar terjadi.Lokasi Pengembaraan Flat 3A nih pun,dikatakan agak keras.Macam mana,aku kata macam tu pulak? Sebab lokasi Flat 3A ni,berhampiran dengan rumah aku,takde lah hampir sangat.Tapi dah kerap kali jugak lah,dengar cerita macam tuh.

Sebenarnya,Banyak jugak lah flat flat yang tidak berpenghuni dan terbiar kat area Taman Medan dengan Taman Dato' Harun nih. Tapi Mungkin terlampau banyak sampai pihak Metrowealth sendiri pun pening kepala.HAHA! untuk pengetahuan jugak,syarikat Metrowealth sendiri telah membuka satu cawangan baru dekat Taman Medan nih.Mungkin faktor lokasi Syarikat memainkan peranan dalam pemilihan lokasi pengembaran .

Sebelum tu,aku pun tak tahu macammna boleh terjebak tengok cerita nih.ahaha. Pada asalnya,just jalan jalan je kat Sunway Piramid tu,sorang sorang.Tapi tiba tibe tergerak hati pulak nak tengok cerita nuh.haha.
Untuk pengetahuan korang ada beberapa fakta yang menarik sepanjang aku tengok cerita flat 3A ni:
  • Tengok kesorangan diri* Bende tak plan,tanggung lah risiko.heee.
  • Terbeli sit couple*Hilang RM14.00.:(
  • Wayang start pukul 8.00pm,tapi tengok 8.30pm
  • Terpengaruh dengan mak *sebelum tu tak caya buat kat area situ.HAHA!
  • Rasa dahaga dan kelaparan yang melampaui batas*Balik pegi bantai burger Stim.Pergh !haha.
  • Rasa tak puas nak tengok lagi.Huahua.
Untuk yang tak tengok lagi.Silah berbuat demikian.Support lah industri local anda.Kalau kita sendiri yang tak memahami filem Malaysia,so sape lagi nak buat macam tu kan?? fikirlah baik baik,untuk menyaport filem tempatan.HAHA!!Maju lah filem untuk Malaysia !



Barisan pelakon filem yang memang sangat mantap lahh!!XD
 

2 comments:

SiBudakKurus said...

tak berani nak tengok kat wayang..huhu...
ada entri untuk kamu..
Minta tolong please..

hairul aqua said...

tape,tengok kat rumah je.hehe.
btw.thax.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...