C.I.N.T.A without C.O.U.P.L.E


 



equation 1=cinta kuasa cinta darab cinta darab cinta bahagi cinta kuase pai

eqution 2=cinta darab cinta dalam kurungan darab cinta kuasa cinta bahagi cinta darab cinta darab cube root cinta bersamaan dengan cinta

equation 3=cinta bersamaan cinta bahagi cinta darab cinta dalam kurungan cinta bahagi cinta darab cinta darab cinta darab cinta kuase dua bahagi cinta dalam kurungan tambah cinta bahagi cinta darab cinta bersamaan BIG CINTA~


nak tanya sikit,best ke bercinta??ahah!sebab bila kita dah bercinta kita akan jadi macam ni.



so, bila dah jadi macam ni.mesti dah takde ubat yang mujarab bila kite brake up/clash/putus/resign.

dan ubat paling terbaik sekali adalah:


Bila dah jadi cumnie baru nk ingat tuhan,baru korang tahu langit tu tinggi atau rendah!;D
korang tak teringin ke??jadi pasangan bahagia mcam nih??


bahagia bukan??so better,kita berserah pada ilahi untuk segala ketentuanya.
atau suruh je parents kite cari pasangan untuk kite!okei bukan?hee~
tapi kalau dah terasa "Suka Sama Suka" apalagi,terus la berkapel,sebab pasangan dicipta untuk berkasih sayang!
HAHA~


SAYA BERKAPEL UNTUK MENCARI JODOH

4 comments:

tentangbulan said...

hahaha...cam apa ag
aku bnci math...xda kna mgena

Muhammad Hairul Nizam said...

hahaha.jgn bnci math.:P

Dk Hazra Hadzrya Ag Abd Rahman said...

Sweet eqn. I love math :)

Dk Hazra Hadzrya Ag Abd Rahman said...

Sweet eqn. I do love math :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...