C.R.E.D.I.T:Thax too MiiZa Suki :D


Hei,assalamualaikum,dah lame tak terjah bl0g nie,yelakan Final exam is around of the corner,Cuak koot:(..dah tak bole nk main2 ouh!heee;C entry kali nie saya nk ucapkan terima kaseeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh!!! banyak2 kat cik Miiza Suki yang sedia berkhidmat untuk b0s kecik dye uh!dah bnyak mase dye luangkan untuk menghabiskan masa yg dye sendiri tak tahu nk buat ape,seriasly memang berbeza sgat dari dluw punyer.mana la nk jumpe orang yang sanggup mengofferkan diri untuk mengcantekkan bl0g orang lain.HA nak knal dye,apakata k0rang terjah blog dye yang c0mel nih: 

(tekan sampai lebam+lebam tau?HAHA:d

H0w oke tak??comel kan??erm,korang kalaw nk tgk dye makeover blog korang dari buruk macam sampah n terus jadi cantek cuba jadi follower dye n berinteraksi dengan dye.InsyaAllah dye baik orangnye,erh lupa pulak jgan sesekali mengurat kerna dye sudah ada orang yang punyer.HAHA.soo thax Miiza Suki.*tak tahu nama penuh dye,tapi kalaw tak silap amizah binti subkhi an??jgan mrah kalaw tak bet0l.heee;C.nantie saya belnja awk lagi yea:!Awk nk hadiah kan??


C.E.N.D.O.L
haha,erh tapi dah termakan siket la,tape2 awk amak la!saya dah kenyang;D

 Erm..tapi saya tak mau cend0l tempat lain saya nk belanja cendol kat Banting jugak,kedai Pak Ibrahim tau.kenal tak dye.meh snie saya tunjukkan kedainye:P

Nielah kedainye.tipulah kalaw tak penah teng0k.HAHA~depan KFC.


So,tu je k0t penghargaan yang bole saya kasi kat awk,sebab tak tahu nk sumbang ape.kalaw perlukan bantuan just inf0rm.InsyAllah mesti bantu.punyelahh:D
Kalaw saya perlukan bantuan,awk.saya akan buat bende yang sama jugak.XD


6 comments:

myzasuki said...

bhahaha ~
tak bole blaa
cendol tak bole tinggal eh ? :p

hairul aqua said...

haha,tak bole2!
itu adalah santapan wajib!Heee;C

lyndaz said...

eh??
orang banting??
hahahaha..
betol2..
sedap kott cendol kt situ!
tapi nak yg murah kt stesen bas r
wuwuwuu..da xda rupanya.balik umah ri2 da tinggal tapak je.aiseyh.... ~~'

hairul aqua said...

haha!yea,saya ex org Banting..
form 6 kat Telok datok.tau tak.hee:C
memang kat situ sdap pun.memg tiap2 hari balik sekolah.wajib singgah kat kedai stesyen bas uh!sekarang takde lagi.waaaa~XD

lyndaz said...

i c..
haha
saya f1 smk banting
ahaha~

hairul aqua said...

ouh!yeke??btw saya bukan org banting
just sekolah kat banting saje.
nice to know u:DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...