Tag From M.I.I.Z.A.S.U.K.I

Rasa macam dah dua abad tak mengupdate Blog.tengok follower pun dah tahu an??tak berganjak langsung dari kedudukan yg lepas.HAHA~.hmmm..entah la.rasa macam takde mood gila.bila asyik memikirkan tentang result untuk Final.Haishh..tapi sabenarnya nak mintak maaf sangat sangat kat MIIZA SUKI sebab tak dapat nak berikan komitmen yang anda berikan.Mintak maaf sahaja,yang saya mampu ucapkan.ahaha~;D

Cuak kot result final!!*tu la,banyak sangat main main

 5 names that friends call
 Hairul
 Elol
 Erul
 nizam
 izam

b)5 most important dates in your life
 21 JANUARI
15 MAC
 17 MEI
 2 SEPTEMBER
 Harihari Penting Yang Melibatkan Cuti.Yeahhh~


c)5 thing you have done yesterday
 Baru lepas C.L.A.S.H.*Sadis k0t
  Pergi pasar malam
 Bermukabuku
 Marah adik buat sepah
 Tolong mak masak.heee;c

d)5 ways to be happy
 Beribadat
 Tolong mak
 Bermukabuku
 Dating*dulu je
 Makan Cendol dengan Miiza Suki

e)5 gift you would like to receive
  blackbery,bluebery pun bole jugak.XD
 Lappy apple
 Orang belanja cend0l
 Result yang gempak
 Duet,money,wang*HAHA~

f)5 favourite hobbies
 Berbolasepak
 Bermukabuku
 BerblogBlog
 Bermainmain
 Bertolongtolong

g)5 places you want to go for vacation
 Sabah
 Sarawak
 Selangor pun oke jugak
 Rumah,bole main lappy
 Heaven kot*tapi untuk selamanya la.

h)5 favourite drinks
 Mestilah Cendol
 Teh ais
 Milo ais
 Minuman yang manismanis belaka
  Air masak.tu pun kalaw mak yang suruh.*bhaha

i)5 things you always found in your room
 Saya Takde bilik kat rumah.
 Saya Takde bilik kat rumah.
 Saya Takde bilik kat rumah.
 SayaTakde bilik kat rumah.
Saya Takde bilik kat rumah.

j)5 favourite clothes colour
 Colourless
 Pink
 Putih
  Blue
 Rainbow

k)5 favourite people
 Mak
 Abah
 Adik Lelaki
 Adik Wanita
 Kawankawan

l)5 hangouts
 Sunway Piramid
 Summit
 Mid Valley
 Jusco Bukit Mertajam
 Megamall Pulau Pinang

m)5 person u love so much 
 Mak
  Abah
 Adik Lelaki
 Adik Perempuan
 Kawankawan* copy paste

n)5 reason why you answer this survey
 Telah ditag cik Miiza Suki 
  Suka Suki
 Entah
 Boring taktahu buat apa
 Mengisi masa lapang



2 comments:

kemboja said...

pegi summit lg ker? hehe da lama rasanya x p summit tu.. nyampah nak p byak indon n bangla jer.. huhu

hairul aqua said...

haha!summit memg agak tak best la.tapi pergi situ sebab nak date je.heee;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...