Selamat Datang Minggu Final Exam .





Assalamulaikum W.B.T. Selamat datang minggu exam.Woot3. Kali ni aku bearzam nak buat betul-betul.Tak nak main-main dah.Persetankan orang nak kata aku ni ulat buku ke,bajet pandai ke.Yang penting biar aku kalah berusaha bukan kalah tanpa berbuat apa-apa. Hopefully segalanya berjalan lancar. Aminn.


Macam kebiasaan untuk student Universiti.Mereka akan berazam dan berazam untuk setiap kali peperiksaan. Tapi ada yang angan-angan je lah.kalau usaha pun haprak takde. So banyakkan berazam,Bukan sahaja azam.Doa dan Tawakal pun kena lah seiringkan..



Bak kata pepatah.Biar kita kalah berjuang.Jangan kalah kerana cepat mengalah tanpa sebarang usaha.



2 comments:

*Arr said...

good luck bro! aja2 fighting :D time nk PMR SPM dulu slalu lepak library sbb ad senior handsome tgh study haha *tak ad kena mengena =='

Mr. elol said...

eeeehh! time spm ada lagi senior yang lagi atas ke lepak library.Opss repeat paper julai kot.hehe.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...