"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".



Assalamualaikum W.B.T.Rasanya dah lama tak join segmen-segmen meningkatkan follower ni .So sedang sibuk membelek buku.Tiba-tiba rasa nak join pulak segmen ni.Kahkah.:D. So aku nak tag dekat membe membe aku yang terpilih.Beliau adalah :



Siapa-siapa yang rasa nak tingkatkan follower tu,boleh klik banner diatas tanpa segan silu. Hope.semuanya berjalan lancar.Hahaha. Babai.:(Y)


12 comments:

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen ni.. InshaAllah awak akan dimasukkan ke group 2.. Cek my blog @ 23/2/2012 pada pukul 3pm untuk senarai nama untuk follow2 nanti.. ^__^
Btw, MD follow sini ^^

mashitah ismail said...

hai hairul nizam (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1]..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Arra Ahmad said...

dr segmen sama..group 2 no 36..
follow sini.:)

Iera balqis said...

hye ! (^_^)

iera balqis dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis.. iera balqis da jadi follower blog nie..done follow blogger..hit me back :)

pages sye>http://www.facebook.com/pages/Iera-balqis/335898119785996

twitter sye>http://www.twitter.com/@BalqisThahirah

blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

Cik Aini Lavender's said...

hai.salam kenal..
kita dr segmen yg sama,group no 2..sy follow sini =p

http://miszpinkies.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Arina Shamsul said...

assalammualaikum :) saya dari segmen yang sama,singgah sini untuk follow kamu :) jemput singgah blog saya pulak ye,kalau sudi follow la sekali :P

salam kenal :)

~ ADANDO ~ said...

Salam Persahabatan diAlam Cyber.

I follow....U Follow....

From: Adando.blogspot

! The Lisa ! said...

saya da follow sini
http://lisathemell.blogspot.com

twistertwist said...

hye :) same segmen group 2 number.28 :) nice to meet :)

Amirah Zulhijjah said...

salam..mira follow sini..dr segmen yg sama..^^

IZZATI MUSTAFA said...

hola,saya dtg dari segmen yg sama,http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

group4,no32,,follow saya semula tau :),,sy dah follow blog ni

Azura @ cik buaya said...

singgah dr segmen sama cik buaya follow sni ye :)

salam kenal cik buaya

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...