Party Birthday Paling banyak dugaaan.HAHA.:)


Selamat Hari Jadi !Jom makan kek weh.HAHA.:)



Assalamualaikum w.b.t. Hari ni banyak bende yang terjadi,yang tak dapat aku lupakan,HAHA. Macam biasa pegi kelas pagi,makan-minum-ing,lepak-ing, borak-borak-ing,gosip-gosip-ing dan bermacam-macam.Even baru bape hari je start kuliah dekat sini. Dah macam-macam berlaku.Paling sadis sekali, hilangnye fixie.HAHA. Bukan hilang,just jual kat orang .sebab dah tak pakai.better jual.Tapi takpe,ada rezeki lebih.aku tebus balik fixie tu. :)


So nak dijadikan cerita,Hari ini,bertarikh 24 November 2011,adalah hari jadi empunya nama fadlee amin.haha.Plan baik punya,nak kenakan dia. tak tahu lah,dia perasan or tak.tapi aku rasa dia perasan.haha.mungkin dia redha semua ketentuan ilahi dan takdir telah menentukannye untuk dikenakan surprise party.*surprise ke ?Bhahaha. :) Jum tengok gambar-gambar yang sempat dirakam,diatas ketidakrelaan mereka semua.Jangan marah eh ?haha.:P



Birthday boiiii !:)



Orang kuat Disebalik tabir.


Orang Kuat disebalik pembikinan


Abang Fuad yang menunjukkan kematangan dengan mengambil sikap berkecuali.


Adik abang fuad, yang tidur kepenatan.



Kek hari jadi.Susah ouh nak buat,Limited Edition.bhaha.:)


Keadaan ruang tamu dielaputi dengan tepung gandum.:))


Abang heroes,menyelamatkan keadaan dalam keadaan genting.:)


Gudd Luckk abang Heroe !!.HAHA.:)



Dah,pandai buat tu,kena la mop kan ?Pandai sangat.haha.
 


Kemas-kemas.Warden tahu.Mampuus kita doee.HAHA.:)


Buat ape tu bang ?kesian abang semua kan ?eh! Bufday boy pun kena kemas jugak.haha.




Oke! kesian .tapi aku lagi kesian, tak nak lah,letak kat sini,nanti teserlah keseksian.haha.Ini semua gambar diambil secara tidak sengaja tanpa memburukkan siapa-siapa. Esok nak pergi Padang Besar,Perlis.Agak-agak best tak ?haha.Doakan kitaorang :)*Habis BB aku,kotor kena tepung.haha.yg penting function weh~



Oke! Bai!

2 comments:

cik Lia Lomi said...

dugaan-dugaan..hahaha..kemas ye bang..
salam kenal sini..

Muhammad Hairul Nizam said...

Memang dugaan sangat.hehe. salam kenal jugak.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...