Love Story lagu Bahasa Inggeris pertama yang dihafal dalam sejarah hidup.:)

Lepak-ing,makan-ing,Borak-ing, ngumpat-ing.HAHA. Takde lah. Hari ni,macam kebiasaan,kalau aku agak boring duduk dekat rumah.Aku akan keluar dengan member aku,untuk melayari internet secara berjemaah.Bukan tengok bende-bende tak senonoh. Cuma,kalau lepak sorang-sorang sambil main Pesbuk dan game,boleh beku otak aku.HAHA. Lagipun banyak bende lagi aku nak settel kan sebelum kemasukan aku ke Semester 3 nih.Eh ! baru semester 3 ?HAHA.:) Aku harap,aku dapat Dekan Semester 3 nih.Selepas Semester 2 yang agak mengecewakan.Takpe lah ! Aasalkan dah beusaha. Woot.woot ~


Lelaki suka Taylor swift ?Pelik gilaaa weh ~


Tiba-tiba sedang asyik aku melayari internet sambil makan rempeyek. Lagu yang aku dengar dekat Headphone nih ,putarkan lagu Love Story-Taylor Swift. Eh! bunyi macam suspen je kan ? HAHA. Kalau korang nak tahu,lagu Love Story ini adalah lagu bahasa inggeris yang pertama,berjaya aku hafal .Proud gila,dekat sendiri lah.HAHA.*Padahal,orang lain,dah hafal berjuta-juta lagu inggeris nih..:) Aku pun tak tahu kenapa aku admire sangat kat lagu nih.Padahal takde pape pun.haha.Admire je,bukan taksub eh.:)


Mesti korang ingat aku ni pelik kan,ada ke lelaki yang suka lagu jiwang berkarat-karat,macam ni? HAHA.Mungkin time tu,aku sedang asyik dilamun cinta ,sebab tu, Love story dipilih menjadi pendendang yang setia. hehe.:) Lagu ini dah lama rasanye,sejak aku penghujung Tingkatan 5 rasanye ,tahun 2009. Dah lama kan ?tapi aku rasa sekejap je. Kalau korang nak suruh aku nyanyi pun takde hal lahh !.:P. So sape-sape yang tak pernah dengar lagu jiwang berkarat-karat nih.Sila tutup telinga eh .HAHA.:)




Taylor swift-taylor swift wuuuuuu !!! :)HAHA.:)

2 comments:

myzasuki said...

HAHA ~ saya hafal lagu ni gak
tp dulu laa..hehe

Muhammad Hairul Nizam said...

TAPI, saya hafal lagu ni,sejak dulu lagi.:P .huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...