Konklusi :Sebulan Perjalanan hidup di Sunway Pyramid


Assalamualaikumm ~ Aku rasa mungkin hari ini,hari terakhir untuk aku hupdate segala bagai dekat blog ni kot.Tidur lewat,bangun pun lewat,then makan then tidur lewat balik ,memang dah jadi rutin aku setiap hari dekat rumah ini. Dalam kepala hotak aku sekarang,pkir nak belajar je,nak habiskan diploma ,then sambung Degree dan insyAllah aku nak masuk dekat Maktab Perguruan Teknik. Sebab cita-cita aku nak jadi seorang guru yang beperkerti mulia bukan engineer makan gaji buta..Cehhh ! HAHA.:). Hari ini jugak ,tercatat lah,satu kejayaan rasmi yang dilakar oleh Harimau Muda yang berjaya mengalahkan Sang Garuda ,yang patah sayapnye..Congrate eh ,:) Proud to be Malaysian.


Sunway pyramid dah macam rumah kedua aku.:D.ot



Hahahah.Sumpah sadis aku tengok.Btw nice one Malaysian Team.:)



Bulan ni,aku agak kerap jugak pergi Sunway Piramid. Bukan berjalan-jalan sambil makan angin dan mencuci cuci mata .Tapi matlamat aku adalah untuk bekerja secara berdedikasi bukan curi-curi.Tapi kadang-kadang curi jugak lah.HAHA.Aku ingatkan niat aku bekerja ni,adalah nak beli Nikon DSLR ,tapi gaji yang diharapkan tidak menepati sasaran.InsyAllah mungkin next sem aku akan berjaya membelinya dengan bantuan bapak aku.:):)dan aku decide beli Blackberry curve 3 .Aku pun tak tahu ,macammna nak pakai bende alah ni. Main pakai hentam je.Menyusahkan betul. HAHA. Dan lebihan gaji aku kasi dekat mak aku sikit dan yang lain,buat perjalanan balik ke Pulau Pinang .Woot-woot.



One Day you will be mine .:).haha.


Sedang aku bekerja, sering kali aku fikirkan dan tak percaya macam mana aku boleh lakukan bende-bende macam tuh. Sebab dengan bangganye aku cakap.Aku pergi sunway piramid just pakai seluar track dan berselipar jamban je.Sedangkan kawan-kawan aku yang lain ,semua nye berstyle terkini lah katakan. Tak cool doo !!HAHA.:) .Takde lah,tu semua terjadi masa aku Tingkatan 3.Time tu,tak matang kot.Main pakai sarung je. asalkan dah lengkap berpakaian. Its more better kalau,pakai terdedah dedah sana dan sini. Memang tak cool lah kawan.Makan cili terasa pedasnye.:).tc.



Aih !apekejadahnye,buat style macammana nih.Nasi baik mat salleh.



So,ini lah yang boleh aku kongsi kan.Walaupun tak lah interested dan megkagumkan untuk dibaca sangat. Tapi sbenarnye banyak yang aku nak cakap sebenarnye.So,tahniah jugak untuk budak UPSR yang berjaya mendapat keputusan 5A's.Mana yang gagal,banyak lagi masa untuk perbaiki segala kelemahan diri. Naik sekolah menengah anda boleh cuba untuk lebih berdaya saing selepas ini. caiyokk.SPM penentu segala galanye okey.:)  So korang boleh tengok video nih. serias best gilaaa.;) 






Proud to be Melayu serumpun Malaysia-indonesia.style gila.:)




K.Baii ~



2 comments:

budak.mata.empat said...

terbaik malaysia....golllllLLLllllllllLLLL!!!!

saya bangga menjadi anak malaysia... anak merdeka!!

Muhammad Hairul Nizam said...

Yeahh !HAHA. jangan lupa hari ni. Malaysia lawan Myanmar eh ?hehe. salam satu Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...